måndag 25 oktober 2010

Hålla hemligt

Vi var hemma hos Ks mamma igår, på söndagsmiddag. Väldigt väldigt ofta när man är där får man grytor med fläskfilé, kyckling eller något annat. Det har aldrig hänt att vi fått en stek där.

Men igår skulle det vara höstmiddag, så det blev älgstek. Och jag blev helt kall när jag såg den. Den var rejält blodig. Såg inte riktigt något sätt att krångla mig ur den situationen, framförallt som jag i vanliga fall gärna och ofta basunerar ut att kött det ska vara blodigt i mitten....

Det slutade med att jag tog en av bitarna som var mest genomstekt och sen åt ytterst lite i kanten av den och smugglade över resten till Ks tallrik.

Sen kom nästa ilning längs ryggraden, jag såg en skål vindruvor på bordet och förväntade mig ost och kex till efterrätt (och jag ÄLSKAR dessertostar, vilket jag också har basunerat ut högt och ljudligt tidigare). Som tur var blev det äppelkaka istället och vindruvorna var bara dekoration.

Det är en snårig väg att hålla en graviditet hemlig...

3 kommentarer:

  1. Inte många dagar kvar till VUL nu! =)

    Och vad skönt att det gick bra på middagen.

    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Har nyss börjat följa din blogg, känns kul att vi är nästan i samma sits (är själv i vecka 7+1)!
    Visst är det svart att halla det hemligt, är nästan glad att mina svärföräldrar är pa semester sa man kan halla sig undan, för här i Frankrike är de specialister pa just blodigt kött, dessertostar och annat gravid-ovänlig mat...

    Har redan haft ett VUL förra torsdagen (6SA+4) och kunde se ett litet hjärta picka, helt fantastiskt!

    SvaraRadera
  3. Knepigt, men vad härlig hemlighet ändå!

    SvaraRadera