fredag 8 oktober 2010

Rosa flytningar

Igår kväll blev pappret rosa när jag torkade mig. Dessutom högg de till i magen. Idag är det helt borta. Precis när jag har börjat övertyga mig själv om att det kanske visst är vår tur nu. Att jag bara oroar mig i onödan. Då dyker en sån här grej upp, så att jag återigen ska trippa på tå och känna efter i varenda cell i min kropp om inte någonting tyder på ett annalkande missfall.

Fast just nu är jag mest arg. OM det är missfall kan det inte bara braka igång nu då? Ska jag behöva gå i en vecka och oroa mig för att det kanske är missfall tills det kommer? OM det inte är missfall vad fan ska det komma en rosa flytning för då? Precis när jag börjar lugna ner mig?

Jag orkar inte! Och det är så långt till den 28:e

7 kommentarer:

  1. Tänker på dig och hoppas det går bra!
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Hur långt gången är du? Åk in och gör ett VUL, det är du som är viktig!

    Oftast är det ingen fara med lite rosa - men har själv blivit sjukt orolig när det kommit. Håller tummarna att allt är ok, kramar

    SvaraRadera
  3. Det är vanligt. Men också riktigt sjukt jobbigt. (Jag har ju 3 missfall med den ångesten i bagaget) Men, det brukar dra igång mer om det är nån fara. Om det håller sig till rosa nu så skulle jag inte oroa mig. Jag har haft en större blödning och lite bruna flytningar efter det här plusset, jag ska på ultraljud när jag är ungefär 6+5, men känner inte att det har varit något som ödelagt det hela ännu. Känns förståss skit jobbig, särskilt när blödningen var, men man får bita ihop och vänta och se. Vilken jäkla jobbig mening - jag vet! =( Men rosa skulle jag tro var lugnt, rosa låter mer som att det händer saker där inne. Första gången jag var gravid och fick ett levande barn - min son, Så började jag blöda en vecka efter att jag plussat och sedan blödde det i 2 veckor. Men han låg kvar =) Jag tror det kan vara sådär när det är första gången man är gravid, det händer mycket i kroppen.

    Det jag skulle skriva var iallafall att jag skulle försöka stå ut lite till innan jag åker och gör VUL m ja var du, såg att en tipsade om det här. Gör inte det ännu du, du ser ingenting av värde. Det är så litet här i början, du kan tom få beskedet att det inte finns en graviditet där (fast det sedan visar sig finnas) eftesom att det är så tidigt. Jag har gjort tidiga VUL flera gånger och det har bara varit halvfärdiga åsikter om vad det är som jag grubblat halvt ihjäl mig på. Vänta tills du kommer 6+ och sedan kan du hoppas du börjar se något. Kram

    SvaraRadera
  4. Det verkar vara vanligt med rosa/brunt/rött i flytningar i början av graviditeten. Håll modet uppe! Det kommer helt säkert gå bra!

    SvaraRadera
  5. Jag har oxå lite rosa flytningar till och från, är i vecka 6 nu. Men av allt jag kunnat läsa på alla sajter på nätet och i böcker, så är det normalt, och inget att oroa sig för. Så länge det inte kommer rött blod, eller gör rejält ont.

    Jag håller alla mina tummar för dig!
    Kram!
    /T

    SvaraRadera
  6. Tänker på dig och hoppas att allt är ok!

    SvaraRadera
  7. Hej. Jag hade dag 1 rosaflytning, dag 2 mycket mensvärk röd/brunt, dag 3 medelt mens och dag 4 jätte lite. Men ca 1vecka före hade jag ca 4dagar rickigt illemående, 5dagen var jag jätte glad vet inte vad..

    Har aldrigt gjort så förr?

    Lite oroligt 20åring tjej :)

    SvaraRadera